Szállítás

Hogyan adhatok le rendelést?

A kiválasztott terméket vagy termékeket add hozzá a kosárhoz, majd ha befejezted a vásárlást kattints a "Fizetés" gombra. Ha segítségre van szükséged, kérlek írj nekünk az info@infivibes.hu címre.

 

Milyen fizetési lehetőségek közül választhatok?

Jelenleg bankkártyával (Simplepay), előreutalással a fizetésnél megadott számlaszámra, valamint a futárnál történő kézpénzes/kártyás utánvétellel tudsz fizetni. A fizetés részletes leírása közvetlenül a kosárban, fizetés előtt megtalálható.

Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok?

Szállítópartnerünk a Packeta. Így minden rendelést csomagautomatáik egyikébe(Z-Box) kérheted, vagy Packeta házhozszállítással juthat el hozzád a megrendelés. Csomagautomatás szállítás esetén ne felejtsd el feltüntetni az automata nevét/lokációját ahol át szeretnéd venni a küldeményed.

Külföldre is rendelhetek?

Jelenleg Magyarországon belüli címre / automatába tudunk szállítani.

Mennyi ideig tart a szállítás?

Megrendelésed 3-5 munkanap alatt készítjük össze, egyedi megrendelés esetén maximum 8 nap. Csomagod a feladásától számított 2-5 munkanapon belül kézbesítésre kerül. A csomag kézbesítéséről e-mailben értesítünk.
Honnan tudom, hogy mikor érkezik meg a rendelésem?

Mind a csomag feladásáról, mind a kézbesítéskor értesítést küldünk. Ezért fontos, hogy rendeléskor helyesen add meg az e-mail címed és telefonszámod. A szállítási idő a csomag feladásától számított 2-5 munkanap.

Hogy tudok visszaküldeni egy terméket?

A kézhezvételtől számított 14 napon belül küldj egy e-mailt a visszaküldési kérelmedről az info@infivibes.hu címre.

Visszaküldés esetén a visszaszállítási költség a vásárlót terheli, valamint az eredeti szállítási díj sem kerül visszafizetésre. Amint megérkezett a csomag (1132, Budapest, Váci út 56-58, 2/50) visszautaljuk neked termék/termékek összegét.  Felhívjuk a figyelmed, hogy a választott fizetési módtól függően akár 10 munkanapot is igénybe vehet, amíg a pénz megérkezik bankszámládra.

Hol tehetem fel a további kérdéseimet?

Ha a fentiek során nem kaptál választ kérdésedre, fordulj hozzánk bizalommal az info@infivibes.hu címen. Felhívjuk figyelmed, hogy nem tudunk válaszolni Instagramon, személyes platformokon, megjegyzésekben, más e-mail címeken és más helyeken.